Συγκόλληση Πλακιδίων & Γρανιτών Durostick

Κόλες για πλακίδια και αρμόστοκους πλακιδίων

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Οι οδηγοί πλακιδίων DUROSTICK προσφέρονται για την τήρηση σταθερών διαστημάτων ανάμεσα στα πλακίδια, οποιουδήποτε σχεδίου τοποθέτησης.

Η μεγάλη τους ποικιλία σε διαστάσεις 1,2,3,4,5,7,9 και 10 χιλιοστών αλλά και σχημάτων σταυρού (+), ταφ (T), ύψιλον (Υ) και σφήνας είναι σίγουρο, ότι καλύπτει και την πιο εξεζητημένη εφαρμογή.

Έχουν ως χαρακτηριστικό τους γνώρισμα την καθαρότητα των πλευρών τους και την μεγάλη τους αντοχή. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν και για δεύτερη φορά, εφ’ όσον αφαιρεθούν έγκαιρα και καθαριστούν με νερό.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Τα κεραμικά πλακίδια είναι η βασική τους εφαρμογή, όπως επίσης οι διακοσμητικές και φυσικές πέτρες, καθώς και οι μαρμάρινες.

ΧΡΗΣΗ
Οι οδηγοί DUROSTICK χρησιμοποιούνται πριν ή αμέσως μετά την επαφή του πλακιδίου με την κόλλα. Είναι πολύ βασικό να εφάπτεται τέλεια το πλακίδιο στις πλευρές τους για την αποφυγή ανομοιομορφίας στα διαστήματα των αρμών.

Είναι δυνατό να αφαιρεθούν μετά από 3 ώρες από τα πλακίδια, που κολλήθηκαν με κόλλα DUROSTICK σε τοίχους και μετά από 2 ώρες σε δάπεδα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
500 τεμαχίων ΣΤΑΥΡΟΣ 2,3,4,5,7,9 mm

250 τεμαχίων ΣΤΑΥΡΟΣ 10 mm

1000 τεμαχίων ΣΤΑΥΡΟΣ 1 mm

500 τεμαχίων ΣΦΗΝΑ

500 τεμαχίων ΤΑΦ 2,3,4,5,7,9 mm

500 τεμαχίων YΨΙΛΟΝ 3 mm

τεχνικό φυλλάδιο