Ορυκτά Συγκολλητικά Υλικά Τεχνολογίας SAS Kerakoll

Κόλες για πλακίδια και αρμόστοκους πλακιδίων

H40® Eco

Ελαστικό υπερ συγκολλητικό υλικό γενικής χρήσης

Πιστοποιημένο ελαστικό υπερ συγκολλητικό υλικό γενικής χρήσης, για τη συγκόλληση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση κεραμικού γρανίτη, κεραμικών πλακιδίων, υαλοψηφίδας, πλακών μικρού πάχους, πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων και φυσικών λίθων σε όλες τις συνθήκες τοποθέτησης. Ιδανικό για το GreenBuilding.

Διαβάστε περισσότερα: H40® Eco

H40® Eco Marmorex

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό υπερταχείας πήξης

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό υπερταχείας πήξης, πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με μεγάλη αντοχή και μηδενική κάθετη ολίσθηση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση, ιδανικό για το GreenBuilding.

Διαβάστε περισσότερα: H40® Eco Marmorex

H40® Eco Rapid

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, με υπερταχεία πήξη 

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, με υπερταχεία πήξη και σκλήρυνση, για τοποθετήσεις με μεγάλη αντοχή και μηδενική κάθετη ολίσθηση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση, ιδανικό για το GreenBuilding.

Διαβάστε περισσότερα: H40® Eco Rapid

H40® Eco Ideal

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό με υψηλή αντοχή στα θειικά άλατα

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με υψηλή αντοχή στα θειικά άλατα και με μηδενική κάθετη ολίσθηση, ιδανικό για το GreenBuilding. 

Διαβάστε περισσότερα: H40® Eco Ideal

Top Latex Eco

Υδατοδιαλυτός ελαστικοποιητής φιλικός προς το περιβάλλον

Υδατοδιαλυτός ελαστικοποιητής φιλικός προς το περιβάλλον, για ορυκτά συγκολλητικά υλικά με κανονική και με ταχεία πήξη, ιδανικός για το GreenBuilding.

Διαβάστε περισσότερα: Top Latex Eco